banner913
banner932
banner1012

Cannes şıklığı

banner1020

Cannes Film Festivali'nin açılış gecesinde kırmızı halıda yine kural bozulmadı, kadın yıldızlar aylar öncesinden hazırladıkları iddialı kıyafetlerle fotoğrafçıların karşısına çıktı

banner974
Cannes şıklığı

banner971

70. Cannes Film Festivali'nin açılış töreninde 'Les Fantomes d'Ismael' (Ismael's Ghosts) filminin gösterimi yapıldı. Cannes Film Festivali açılışı renkli görüntülere sahne oldu. Cannes Film Festivali, 'Les Fantomes d'Ismael' (Ismael's Ghosts) filminin galası ile başladı.

Açılışa 20 yaşındaki Bella Hadid damga vurdu. Galaya geçen yıl kırmızı derin dekoltesiyle gelip olay olan 20 yaşındaki Bella Hadid yine tüm gözleri üzerine toplamayı başardı. Hem göğüs hem bacak dekoltesiyle açılışa damga vuran Hadid'in pembe elbisesi Alexandre Gauthie imzası taşıyordu. Geçen yıl da benzer bir bacak dekoltesiyle gündeme gelen seksi model geçen yıla göre bu sefer daha dikkatsizdi. 

Hadid; bir ara poz verirken eteği açıldı ve ten rengi iç çamaşırı görüldü. Ancak Hadid bu durumu profesyonellikle karşıladı ve pek de umursuyor görünmüyordu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.