banner913
banner932
banner1012

Taşkent Doğa Parkı artık engelliler içinde uygun

banner1020

Taşkent Doğa Parkı ve piknik alanında engeliler için düzenleme yapıldı

banner974
Taşkent Doğa Parkı artık engelliler içinde uygun

banner971

 

Necati KÜHLILAR

Ülkemizin doğayla içi içe olan hem piknik alanı hem de doğa parkı olarak halkın hizmetinde olan Taşkent Doğa ve Piknik Alanı yenilenme ve gelişmeye devam ediyor.

2017 yılında hizmete başlayan Taşkent Doğa ve Piknik Alanı’nda, özel gereksinimli vatandaşlar içinde çalışmalar yapıldı. Özel park yerleri, uluslararası standartlara uygun rampa, tekerlekli sandalyeye uygun piknik masaları, özel salıncağı, özel kaydırağı ve tuvaletleriyle istenildiğinde dağın başına bile engelsiz olarak gidebilecekleri bir düzenleme yapıldı.

Taşkent piknik alanına büyük yatırım yapan işletme sahibi Kemal Basat yaptığı açıklamada engelli insanlarımıza yardımcı olmak görevleri olduğunu belirterek

“Sadece Uluslararası Engelliler Günü’nde değil engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine Taşkent piknik alanı 365 gün ücretsiz olarak açıktır” dedi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.