banner913
banner932
banner1012

Ülkelere Göre Seksi Görünen İlginç Şeyler

banner1020

Dünyanın birbirinden farklı yerlerinde seksi olduğu düşünülen ilginç şeyler... Bu güzellik gelenekleri size eğlenceli ya da ilkel görünebilir. Ancak kendi güzellik standartlarımıza ne sıklıkta bakıyoruz? Kulaklarımızı deldirmemiz, bacaklarımızı daha uzun görünmesi için yüksek topuklu ayakkabılar giymemiz... Belki de bunlar başkalarına eşit derecede garip geliyordur...

banner974
Ülkelere Göre Seksi Görünen İlginç Şeyler

banner971


 

Çarpık dişler – Japonya

Batı ülkelerinde, düz bir diş dizisi mükemmel gülüşün tanımıdır ve çoğu insanın aksini düşünmesi pek mümkün değildir. Ancak Japonya'da çekici olmanın en büyük unsurlarından biri eğri dişlerdir. Eğri dişlere sahip olmak için diş hekimlerinin kapısını çalan hem genç erkeklerin hem de kadınların çok olduğu biliniyor.

Kazıma - Batı Afrika, Yeni Gine

Yeni Gine sakinleri ve Afrika'daki diğer bazı ülkelerde yaşayan insanlar, vücutlarını desenler ve sayısız sanatsal izlerle süslüyor. Genellikle erkeklere yapılan bu izler aynı zamanda kadınlar için de güzelliğin bir göstergesi olarak kabul ediliyor.

Kalp şeklinde bir yüz - Güney Kore

Güney Kore'de, plastik cerrahi sadece yaygın değildir, tamamen normal de kabul edilmektedir. Burada, kalp şeklinde bir yüze sahip olmak güzel görünmenin en önemli yollarından biri olarak kabul edilir. Bunu elde etmek için birçok Koreli, karmaşık operasyonlar geçirmeye hazırdır. Bu tür bir ameliyatı yaptıktan uzun bir süre sonra birey katı yiyecek yiyemez.

Fazla kilo – Moritanya

Moritanya'da yaşayan kadınların karnında yağları katlanmazsa, bir erkeğin dikkatini çekme şansı kesinlikle yoktur. Kızların istenen boyutları almasını sağlamak için ebeveynleri, onları günde en fazla 16.000 kaloriyi yiyebilecekleri özel "çiftlikler" e gönderir. Ne yazık ki bu gelenek nedeniyle birçok kız mide rahatsızlığı geçiriyor.

Yüzdeki cerrahi sargılar - İran

İran, rinoplastinin başkentidir. Buradaki erkekler ve kadınlar, yalnızca güzellik sembolü olarak değil aynı zamanda toplumdaki belli bir statüdeki insanların sahip olduğu düz bir burun uğruna her şeyi ödemeye hazırdır. Buradaki en garip şey ise yüzlerdeki cerrahi pansumanların seksi olduğunun düşünülmesidir.

Soluk cilt - Çin, Tayland

Asya'nın birçok yerinde soluk cilt, güzelliğin altın standartı olarak kabul edilir. Yüz ağartıcı bir krem mevcuttur ve bu kremi hemen hemen her yerde bulabilirsiniz. Tıraş sonrası erkekler için de soluk cilt seksiliğin göstergesidir. Çoğu Çinli, cildi güneşin etkilerinden korumak isteyecekleri için, maskesiz plaj ziyareti yapmazlar. Bronzlaşma arzusu onlar için deliliktir.

Geniş alın - Fula Kabilesi

Afrika'nın Fula Kabilesi'nde bir kadının sahip olması gereken en önemli şey geniş alındır. Bu nedenle kabilenin kadınlarının bir kısmı sahip olduğu alnı daha geniş göstermek için saçlarının bir kısmını kazıtırlar.

Uzun boyun – Burma

Burma'nın doğusundaki bölgelerden birine "Zürafa kadınları ülkesi" deniyor. Bu isim, kadınları boynuna pirinç halkalar takan orada yaşayan Kayan Kabilesi'ne işaret eder. Kayan Kabilesi'ne göre insanın boynu ne kadar uzun olursa o kadar güzel görünür.

Gerdirilmiş dudaklar - Mursi Kabilesi

Etiyopya'daki Mursi Kabilesi'nde, kızlar alt dudaklarındaki deriyi özel diskler kullanarak uzatırlar. Disk ne kadar büyük olursa, kızın sosyal statüsü o kadar yüksek olur ve evlilik öncesi ödenmesi gereken çeyiz de o kadar büyük olur. Bu sıradışı geleneğin arkasındaki nedenlerle ilgili olarak iki teori vardır:

1- Mursi Kabilesi, kötü ruhların kişiye ağızdan girebileceğine inanıyor ve bu nedenle disk onları durdurmak için kullanılıyor.

2- Mursi kadınları, köle olarak kullanılmamak için bunu yapıyor.

Tek kaş – Tacikistan

Tacikistan'ın bazı bölgelerinde kadınlarda tek kaş, güzellik işaretidir. Yerel halk, tek kaşlı kişilerin şanslı bir hayat yaşayacağına inanmaktadır.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.