banner913
banner932
banner1012

Parkenin kralı GG

banner1020

KKTC Hentbol Federasyonu Erkekler “Federasyon Kupası” finali dün akşam oynanırken, sezonun namağlup takımı Gençlik Gücü kupanın da sahibi oldu

banner974
Parkenin kralı GG

banner971

KKTC Hentbol Federasyonu Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu işbirliğinde düzenlenen lig müsabakaları devam ederken, Federasyon Kupası erkekler finali de oynandı.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi CIU Arena Spor Salonu’nda oynanan Hentbol Federasyonu Kupası erkekler finalinde oynanan erkekler finalinde Gençlik Gücü (GG) ile Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) karşı karşıya geldi. Bu sezon oynadığı tüm maçları kazanan GG, Federasyon Kupasını da kazanmayı başardı.

Rakibi karşısında ilk devreyi 18-14 önde tamamlayan GG, maçı da 30-23’lük skorla galip bitirirken, Federasyon Kupasının da sahibi oldu. Erkekler finalinin en skorer oyuncusu 10 sayı atan Gençlik Gücü’nde Zeeb oldu.

Maç sonunda düzenlenen törende şampiyonlara kupasını Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan ve Federasyon Genel Sekreteri, MHK Başkanı Ediz Arıkan tarafından verildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.