banner913
banner932
banner1012

Hentbol Federasyonu, kurullarını belirleyecek

banner1020

banner974
Hentbol Federasyonu, kurullarını belirleyecek

banner971

Hentbol Federasyonu’nda Bahadır Ayhan’ın başkanlığa seçilmesinden sonra kurullarda görev alacakların seçilmesi için olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacak.

Yürürlükte olan Hentbol Federasyonu Tüzüğünün 56. , 57. (1) ve 64. (1) maddelerine istinaden “Denetleme Kurulu’nun”, genel kurul tarafından seçimi, Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve Ceza Kurulu’nun genel kurul onayına sunulması ve yönetim kurulu listesinin açıklanması gündemli olağanüstü genel kurul toplantısı yapılacak.

Hentbol Federasyonu’nda 2 Ağustos 2018 Perşembe günü saat 19.00’da yapılacak olağanüstü genel kurul toplantısına tüm üye kulüp temsilcileri yetki belgeleri ile katılabilecek.

Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan aşağıda yazılı gündem maddeleri ile olağanüstü genel kurul toplantı duyurusunu yaptı.

GÜNDEM
1- Açılış
2- Divanın Oluşumu
3- Merkez Hakem kurulunun, Genel Kurul onayına sunulması
4- Ceza Kurulunun, Genel Kurul onayına sunulması
5- Denetleme Kurulunun seçimi
6- Yönetim Kurulu listesinin okunması
7- Kapanış
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.