banner913
banner932
banner1012

Yamaçparaşütçüler, Türkiye’den havalı döndü

banner1020

Türk Hava Kurumu Yamaçparaşüt Hedef Ligi’nin dördüncü ve son ayağına katılan Yamaçparaşüt Hedef Milli Takımı, takım olarak üçüncü gelirken, ferdi klasmanda Umut Akçıl, birincilik elde etti

banner974
Yamaçparaşütçüler, Türkiye’den havalı döndü

banner971

Eskişehir – İnönü’de 13-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen Türk Hava Kurumu Yamaçparaşüt Hedef Ligi’nin dördüncü ve son ayağına katılan Hava Sporları Federasyonu Yamaçparaşüt Hedef Milli Takımı, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’nu ziyaret etti. Yarışmaya 52 sporcu ve 10 takımı katılırken, Hava Sporları Federasyonu Yamaçparaşüt Hedef Milli Takımı bu yarışmada takım olarak üçüncü gelirken, ferdi klasmanda Umut Akçıl, birincilik elde etti. Cemal Direkçi, Umut Akçıl, Görkem Bulunç, Hakan Ergençoğlu ve Murat Mendeli’nin yer aldığı milli takımın başarısı sonrasında ise Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu hem sporcuları hem de Başkan Zeki Ziya’yı kabul ederek kutladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.