banner913
banner932
banner1012

Pedallar, Kıbrıs Gran Fondo için dönecek

banner1020

Bisikletçiler, 60 ve 89 kilometrelik iki parkurda gerçekleşecek ODTÜ Kıbrıs Gran Fondo yarışında kıyasıya yarışacak

banner974
Pedallar, Kıbrıs Gran Fondo için dönecek

banner971

ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü’nün, Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu ile ortak organize ettiği ve ilk defa düzenleyeceği ODTÜ Gran Fondo bisiklet yarışı için nefesler tutuldu.

5 Kasım 2017’de 60 ve 89 kilometrelik iki parkurda gerçekleşecek bisiklet yarışı ODTÜ Kıbrıs’ta başlayıp aynı noktada sona erecek. Pazar günü saat 9.30’da başlayacak yarışın 60 kilometrelik kısa parkuru ODTÜ-Çamlıbel-Yılmazköy-Güzelyurt-ODTÜ hattında, 89 km’lik uzun parkuru ODTÜ-Çamlıbel-Kayalar-Yılmazköy-Güzelyurt-ODTÜ hattında gerçekleşecek.

Tüm amatör bisikletçilere açık olan yarışa katılmak için yalnızca 11 yaşın üzerinde olma ve yarış esnasında kask takma koşulları aranıyor.

Yarışma sonunda yaş kategorilerine göre dereceye girenlere ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampusu ve Kuzey Kıbrıs Bisiklet Federasyonu tarafından madalya takdim edilecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.