banner913
banner932
banner1012

Haskasap'ın Macaristan’da hedefi zirve

banner1020

Near East University Drift Team, Enver Haskasap'ın, Macaristan’da katılacağı yarış öncesinde açıklama yayınlarken, Enver Haskasap'ın yarışta birinciliği hedeflediği vurgulandı

banner974
Haskasap'ın Macaristan’da hedefi zirve

banner971

Near East University Drift Team pilotu şampiyon Enver Haskasap, Macaristan’daki yarışa iddialı hazırlanıyor.

Near East University Drift Team, Enver Haskasap'ın, Macaristan’da katılacağı yarış öncesinde açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"Kıbrıs Drift Şampiyonu Enver Haskasap, güçlü takımı ile 2 Eylül’de Macaristan’da start alacak. Near East University Drift Team pilotu şampiyon Enver Haskasap başarıya doymuyor. Kıbrıs ada tarihinde bir ilke imza atıyor. Avrupa Drift Şampiyonası DriftGP’nin Almanya’da yapılan sezonun beşinci yarışından hemen sonra 2-3 Eylül tarihleri arasında yapılacak Macaristan’daki yarışta Haskasap birinciliği hedefliyor.
İrlanda’nın ardından İsveç’te organize edilen sezonun dördüncü yarışında zorlu bir piste çıkan Haskasap, sıralama turlarında 44 yarışmacı arasından en iyi sekizinci puanı elde ederek finallere kalmayı başardı. TOP 32 mücadelesinde İsveç şampiyonunu, TOP 16’da ise Fransız rakibini eleyen Haskasap en iyi sekiz yarışmacı arasına girdi.Bu yarışın ardından şampiyonada 11’inci sıradaki yerini koruyan Haskasap önündeki rakipleri ile zorlu bir yarışın ardından podyuma çıkmayı hedefliyor. Bu yarışın ardından Avrupa Drift Şampionası'nda KKTC bayrağı ile 11. sırada yer alıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.