banner913
banner932
banner1012

Akıncı başarılıları kabul etti

banner1020

Basketbolda bu akşam Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı oynanacak. Cumhurbaşkanı Akıncı dün ise yurt dışında katıldıkları turnuvalarda başarılar elde eden futbol tenisi sporcularını ve bilardocuları kabul etti

banner974
Akıncı başarılıları kabul etti

banner971

Cumhurbaşkanlığı spora aktif destek vermeye devam ederken, bu akşam basketbolda Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı oynanacak. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı dün ise yurt dışında katıldıkları turnuvalarda başarılar elde eden futbol tenisi sporcularını ve bilardocuları kabul etti.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı Şevket Songur başkanlığındaki KKTC Futbol Tenisi Federasyonu’nu kabul etti.  Kabulün basına açık bölümünde görüntü verildi, açıklama yapılmadı. 

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı dün ayrıca dünya ve Avrupa şampiyonalarında başarı gösteren bilardo sporcuları Alara Ghaffari ve Mustafa Alnar’ı kabul etti. Cumhurbaşkanı Akıncı, Dünya Şampiyonası’nda 3’üncülük derecesi elde eden Mustafa Alnar ve Avrupa Şampiyonasında 3’üncülük derecesi elde eden Alara Ghaffari ile bir süre sohbet etti ve fotoğraf çektirdi. Kabulde sporculara Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu da eşlik etti.

Bu arada Romanya’nın Izvorani/Bükreş şehrinde gerçekleşen Avrupa Şampiyonası’nın ardından başarılı sonuçlarla ülkeye dönen KKTC Futbol Tenisi Milli takım sporcu ve yöneticileri, Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu tarafından da kabul edildiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.