banner913
banner932
banner1032

  Göğüs Şekline Göre Sütyen Seçimi

banner1020

Sütyen alırken sadece göğüs bedeninizi değil göğüs şeklinizi de hesaba katmalısınız. Göğüsler şekillerine göre yedi kategoriye ayrılıyor. Peki sizin göğsünüz hangi kategoriye giriyor?

banner974
   Göğüs Şekline Göre Sütyen Seçimi

banner971

Yuvarlak

Eğer göğüsleriniz yuvarlak ve dolgunsa şanslısınız. Çünkü çok fazla desteğe ihtiyacınız yok. İnce ve desteksiz bir sütyen işinizi görecektir.

Doğu-Batı

 Eğer göğüsleriniz farklı yönlere bakıyorsa bu kategoriye giriyorsunuz. Bu tip göğüslerin aralarında boşluk olur. Göğüslerinizi ortada toplayacak t-shirt sütyenleri tercih edin.

Yan

Bu tip göğüsler Doğu-Batı göğüslerden daha büyüktür ama aynı şekilde aralarında büyük boşluk vardır. Yanları içine alacak ve ortaya itecek sütyenler sizin için ideal.

Zayıf

Üst kısımları altlarından daha küçük olan zayıf göğüslerin aynı zamanda boyu enine göre daha uzundur. Göğüsleri yukarı kaldıracak destekli bir sütyen kullanmanız gerekiyor.

Çan

 Çan şeklindeki göğüslerin alt kısımları üst kısımlardan daha dolgundur. Küçük, balkon tipi sütyenlerden kaçınmalısınız. Sütyeniniz göğüslerinizi kaplamalı. Çan şeklinde göğüsleri olan kadınların genellikle göğüs ölçüsü büyük olduğu için göğüslerinizi kaldıracak bir sütyene ihtiyacınız var.

Asimetrik

 Neredeyse bütün kadınların bir göğsü diğerinden büyüktür. Ancak bazı kadınlarda bu daha belirgindir. Bu tip göğüslere sahipseniz pedi çıkarılabilen sütyenler en iyi arkadaşınız olacak. Bu şekilde büyük olan göğsünüzdeki pedi çıkararak göğüs boyutlarınızı eşitleyebilirsiniz

Gözyaşı

 Yuvarlak ancak üst kısımları hafif daha küçük olan göğüsler gözyaşı kategorisine giriyor. İsminin gözyaşı olduğuna bakmayın, aslında en şanslı olan bu grup. Çünkü bu tip göğüsleri olan kadınlar her türlü sütyeni rahatlıkla kullanabilir.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.