banner913
banner932
banner1012

Barbaros, araştırma yapıyor

banner1020

Türkiye’nin, “Barbaros” gemisinin sismik araştırmaları için, Güney Kıbrıs'ın sorumluluğu altındaki bölümleri de kapsayan yeni bir Navtex yayımladığı belirtildi

banner974
Barbaros, araştırma yapıyor

banner971

Türkiye’nin, “Barbaros” gemisinin sismik araştırmaları için, Güney Kıbrıs Rum Yönetimi’nin sorumluluğu altındaki bölümleri de kapsayan yeni bir Navtex yayımladığı iddia edildi. 
Güney'de yayımlanan Fileleftheros gazetesi, Türkiye’nin yayımladığı iddia edilen Navtex’in, 9 Nisan tarihinden ay sonuna kadar olan zaman dilimini kapsadığını yazdı.
Söz konusu bölgenin, Apostolos Andreas burnundan 4 deniz mili uzaklıktan başlayıp Türkiye-Suriye sınır noktası olan bölgeye kadar yayıldığını savunan gazete, bunun, Türkiye’nin, Güney  Kıbrıs’ın tek yanlı ilan ettiği “Münhasır Ekonomik Bölgesi’”ne ilişkin “yasa dışı taleplerine” dayandığını da ileri sürdü. 
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.