banner913
banner932
banner1012

“Hayvan benim, döverim”

banner1020

Lefkoşa'da köpekleri demirle dövdüğü iddia edilen şahsın görüntüleri, sosyal medyaya düştü, hayvan severler tepki gösterdi

banner974
“Hayvan benim, döverim”

banner971

Lefkoşa'da köpekleri demirle dövdüğü iddia edilen şahıs, kameraya çekilerek sosyal medyada paylaşıldı. Görüntü sosyal medyada büyük tepki gördü. Lefkoşa'da Küçük Kaymaklı'da çekilen videoda, bahse konu şahısın evinde beslediği köpekleri demirle dövdüğü iddia ediliyor. Olayın hayvanseverler tarafından polise ihbar edilmesi ve zavallı hayvanlara yardım edilmesi bekleniyor. Kıbrıs Hayvan Hakları Derneği konuyla ilgili polise ihbarda bulundu ve konunun takipçisi olunacağını vurguladı. Kıbrıs Hayvan Hakları Derneği'nin sosyal medya aracılığıyla yaptığı açıklama şöyle: "İzlediğimiz video ve duyduklarımız karşısında sessiz kalmamız mümkün değildir.. Hayvan Refah Yasasına göre hayvanlara kötü muamele suçtur ve Lefkoşa Polis Karakoluna olayı araştırması ve gereken ceza/ önlemi alması adına KHHD olarak şikayette bulunacağız.. Lefkoşa Belediyesi ve Veteriner Dairesine de şikayet yapılacaktır. Evinde beslediği köpekleri demir çubukla dövdüğü iddia edilen şahsın sosyal medyada paylaşılan videoda “hayvan benim, döverim” dediği duyuluyor.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.