banner913
banner932
banner1012

Girne faresi yakayı ele verdi

banner1020

Lapta, Çatalköy ve Ozanköy’de Mart ayı içerisinde meydana gelen hırsızlık suçlarından tutuklu bulunan Harun Erdem, mahkeme sürecini iki ayı geçmemek süresiyle cezaevinde bekleyecek   Evrim...

banner974
Girne faresi yakayı ele verdi

banner971

Lapta, Çatalköy ve Ozanköy’de Mart ayı içerisinde meydana gelen hırsızlık suçlarından tutuklu bulunan Harun Erdem, mahkeme sürecini iki ayı geçmemek süresiyle cezaevinde bekleyecek

 

Evrim KAMALI

Lapta, Çatalköy ve Ozanköy’de meydana gelen geceleyin ev açma, hırsızlık ve suç işlemek için mülke tecavüz suçlarından methaldar olan zanlı Harun Erdem dün mahkemeye çıkarıldı.

Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren Girne Adli Şubede görevli polis memuru olayla ilgili bulguları aktardı. Polis  zanlı Harun Erdem’in Mart ayı içerisinde Lapta, Çatalköy ve Ozanköy’de meydana gelen geceleyin ev açma, hırsızlık ve suç işlemek için mülke tecavüz suçlarından tutuklu bulunduğunu belirtti. Polis, soruşturma amaçlı tutuklu bulunan zanlının gönüllü ifade verdiğini, Çatalköy bölgesinde M.Ö isimli kadının evine girdiğini ve 2 adet altın kolye çaldığını itiraf ettiğini söyledi. Polis, zanlının Ozanköy bölgesinde de L.H isimli kadının evinden 50 sterlin ile 100 TL çaldığına dair itiraflarda bulunduğunu belirterek, soruşturma amaçlı poliste tutuklu bulunan zanlının davalarında hazır olması için teminata bağlanmasını talep ederken zanlının Lapta bölgesinde de hırsızlık suçundan dolayısı meselesi olduğunu ve Lapta Karakolu tarafından soruşturma yürütüldüğünü belirtti.

 

 Huzurunda aktarılan olguları değerlendiren Kıdemli Yargıç Fügen Ulutekin zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.