banner913
banner932
banner1012

Dört Kıbrıslı genç avukat İngiltere'de hukuk sistemini inceledi

banner1020

banner974
Dört Kıbrıslı genç avukat İngiltere'de hukuk sistemini inceledi

banner971

İngiliz Yüksek Komiserliği, Kıbrıslı Avukatlar Derneği iş birliğinde Kıbrıs’ın iki toplumundan dört genç avukatı bir haftalığına Londra’da ağırladı.

İngiliz Yüksek Komiserliğinden yapılan yazılı açıklamada, avukatların ziyaretleri süresince Londra’da Queen’s Counsels (QC) olan Pavlos Panayi QC ve Kerim Fuad QC ile çalıştığı belirtildi.    

Açıklamada, bu ikinci hukuksal çalışma ziyaretinin, Birleşik Kırallık ve Kıbrıs arasında en önemli ve uzun süreli bağlardan biri olan Teamül Hukuku (Common Law) ile ilgili Yüksek Komiserliğin yaptığı çalışmaların kilit bir parçasını oluşturduğu kaydedildi.

Çalışmanın amacının, iki ülke arasındaki hukuki bağları sürdürülebilir kılıp güçlendirmek olduğu belirtilen açıklamada, 2 Ekim’de iki QC’nin BM Özel Temsilcisi Elizabeth Spehar, bazı siyasiler ve milletvekilleri, ile İngiltere Dışişleri’nden temsilcilerin de katıldığı bir resepsiyon düzenlediği belirtildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.