banner913
banner932
banner1012

Derviş Gezer yeniden Turizm Bakanlığı’nda

banner1020

Derviş Gezer, Turizm Teşvikleri, Turizm Stratejik Plan ile Tanıtma ve Pazarlama koordinasyonu hususunda Turizm Bakanlığı’nda görev yapmaya başladı

banner974
Derviş Gezer yeniden Turizm Bakanlığı’nda

banner971

 Turizm konusunda ülkede önemli projelere imza atan, 2014 yılından beridir de Turizm ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Turizm Tanıtma ve Pazarlama Dairesi Müdürlüğünden müşavir olan Derviş Gezer, yeniden bu bakanlıkta göreve başladı.

Derviş Gezer, Turizm ve Çevre Bakanlığı’nda dün itibariyle Turizm Teşvikleri, Turizm Stratejik Plan ile Tanıtma ve Pazarlama koordinasyonu hususunda görev yapmaya başladı.

Turizm çevreleri, Gezer’in göreve başlamasıyla birlikte çalışmaların daha profesyonel şekilde yapılmış olacağına dikkat çekerek, bu görevlendirmeye tam destek verdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.