banner913
banner932
banner1012

Cumhurbaşkanı Akıncı'nın eşinin talihsiz kazası

banner1020

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın eşi Meral Akıncı'nın Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde talihsiz bir kaza sonucunda düşmesi neticesinde omuzunun çıktığı bildirildi

banner974
Cumhurbaşkanı Akıncı'nın eşinin talihsiz kazası

banner971

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın eşi Meral Akıncı'nın Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nde talihsiz bir kaza sonucunda düşmesi neticesinde omuzunun çıktığı bildirildi.

Hemen Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Meral Akıncı'ya müdahalede bulunuldu.

Konuyla ilgili Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı ise şu açıklamayı yaptı: 

"Bu gün öğlen saatlerinde Cumhurbaşkanlığında kaza ile düşen, Cumhurbaşkanımızın eşi sayın Meral Akıncı’nın durumu hastanemiz ortopedi servisinde tektik edilmiştir. Sayın Meral Akıncı’nın sol omuzunda bir çıkık tespit edilmiş olup, bu çıkığa yönelik sedasyon altında müdahale planlanmaktadır.

Cumhurbaşkanımızın eşinin bu akşam taburcu edilip, geceyi evinde geçirmesi yüksekle muhtemeldir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur

Dr.Bülent Dizdarlı

BAŞHEKİM

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.