banner913
banner932
banner1012

Çocukların çifte mutluluğu

banner1020

Merit International Hotels & Resorts, ihtiyaçlı çocukları giydirme kampanyası kapsamında, 228 çocuğun kıyafetlerinin alımını üstlenirken, onlara yeni yıl öncesi unutulmaz bir yılbaşı yemeği verdi

banner974
Çocukların çifte mutluluğu

banner971

KKTC Umut Derneği’nin ihtiyaçlı ailelere yardımcı olmak amacı ile başlatmış olduğu; ihtiyaçlı çocukları giydirme kampanyası kapsamında, 228 çocuğun kıyafetlerinin alımını üstlenen Merit International Hotels & Resorts; Çocuklara hediyelerini vermek için Merit Lefkoşa Hotel’de, bir yılbaşı yemeği düzenledi.
18 Aralık Pazartesi akşamı Merit Lefkoşa Hotel’de düzenlenen yılbaşı yemeğinde, aileleri ile birlikte bir araya gelen çocuklara hediyeleri takdim edildi.


KKTC Umut Derneği Başkanı Özlem Dinçoğlu gecede yaptığı açılış konuşmasında;“Öncelikle bu güzel geceye katıldığınız için hepinize çok teşekkür ederim. 2014 Eylül ayından beri hizmette olduğumuz derneğimiz kurulalı yaklaşık 3 yıl oldu. Merit Hotels ailesi; ilk yıl 20 çocuğumuza, geçen yıl 50 çocuğumuza ve bu yıl 228 çocuğumuza destek oldu. Her zaman söylerim; Allah bazı insanları bu dünyaya bir diğer insanlara yardımcı olmaları için yollar. Ben belki bir çoğunuza ulaşıyorum ama gerçekten Merit Hotelleri gibi kuruluşlar ve insanların destekleri olmadan hiç birşey yapamıyorum. Benim en büyük destekçim onlar. İyi ki varlar ve iyiki hep yanımızdalar” 
Dinçoğlu konuşmasını tamamladıktan sonra, Merit Hotelleri adına hazırlanan teşekkür plaketini takdim etmek üzere Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses’i sahneye davet ederek. “Tüm Merit Hotels ailesine şahsım ve KKTC Umut Derneği aileleri adına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Merit Lefkoşa Hotel Genel Müdürü Mine Gürses ise gecede yaptığı konuşmasında;“ Hepiniz hoşgeldiniz, bu cıvıltıyı bu salonlarda görmek bizleri mutlu ediyor. Bu tür toplumsal destek konularda susmayı tercih ediyoruz. Çünki ne demiş peygamberimiz bir elin verdiğini diğer el bilmeyecek. Ancak bu tür konularda konuşmadanda başkalarına örnek olamıyoruz. Çünkü bu toplumda bir sürü kurum ve kuruluş var belki bir nebze onlara da örnek olabiliriz diyerek, bizden daha az şanslı olan insanların şanslarına dokunabilmeyi istiyoruz ve biz hep sevgiyle hizmet ediyoruz.


Sizleri burada görmekten çok mutluyuz. Bu konuda bize önderlik eden Merit Otelleri yönetim Kurulu Başkanımız Hanzade Özbaş’ da aramızda olmak istedi fakat yoğunluğu sebebi ile bu gece aramızda bulunamadı, hepinize sevgi ve saygılarını iletti. Merit Hotelleri olarak elimiz yettiğince toplumsal dayanışma konularına destek vermeye, ihtiyacı olan herkese ulaşmaya çalışıyoruz. Bu da bizleri çok mutlu ediyor.

Böyle güzel bir aktivitede bulunmamıza aracı olan Özlem Dinçoğlu’na ve KKTC Umut Derneği’ne bütün Merit Otelleri adına teşekkür ederim.” dedi. KKTC Umut Derneği çocuklarının sürpriz gösterileri ile devam eden gecede ikinci anneleri gibi gördükleri Özlem Dinçoğlu’na hazırladıkları şiri okurken duygusal anların yaşanırken, KKTC Umut Derneği’nin katkılarıyla jimnastik dersi alan çocuklar hazırlamış oldukları Jimnastik show ile ilgi odağı oldular. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.