banner913
banner932
banner1012

Çalıntı araç, çamura saplanmış halde bulundu

banner1020

Lefkoşa’da beş gün önce DP Genel Merkezi önünde park yerinde bulunduğu sırada çalınan Hyundai marka jeep araç dün akşam Hamitköy ile Haspolat arasındaki ormanlık arazide dört metrelik çamura saplanmış vaziyette bulundu

banner974
Çalıntı araç, çamura saplanmış halde bulundu

banner971

Murat ASLAN

Lefkoşa’da 6 Ocak tarihinde Küçük Kaymaklı’daki Demokrat Parti (DP) Genel Merkez binası önünde park yerinde bulunduğu sırada kimliği meçhul kişi ya da kişilerce çalınan EN 209 plakalı Hyundai marka jeep araç dün akşam Hamitköy ile Haspolat arasında yer alan ormanlık arazide bulundu.

Dün akşam saat 18.00 sıralarında dört metrelik çamura saplanmış vaziyette bulunan çalıntı araç, çekici ve vatandaşların yardımıyla dört saat süren uzun uğraşlar sonucu çıkarılabildi.

Lefkoşa Trafik Şube Amiri Şevket Derindağ ve Devriyeler Amiri Kutlay Malek’in ekibinin başarılı çalışması sonucu bulunan araç, incelenmek üzere Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne götürüldü.

Polis, aracı çalan zanlıları bulmak için geniş çaplı soruşturma yapıyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.