banner913
banner932
banner1012

40 Euro’ya Güney’den uyuşturucu

banner1020

Aracında uyuşturucuyla yakalanan Kudret Evli, söz konusu uyuşturucuları zanlı Ümit Ertuğrul ile birlikte askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’tan 40 Euro’ya aldıklarını itiraf etti

banner974
40 Euro’ya Güney’den uyuşturucu

banner971

Evrim KAMALI

Lefkoşa’da şüpheli görülerek aracında yapılan aramada uyuşturucu madde bulunan Kudret Evli ile suçla bağlantılı olduğu iddia edilen Ümit Ertuğrul gözaltına alınarak dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlıların kaçak yollardan Güney Kıbrıs’a gidip uyuşturucu alıp geldikleri belirtildi.

Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis, 11 Ocak tarihinde zanlı Kudret Evli’ye ait araçta yapılan aramada sürücü koltuğu altında iki adet içinde bonzai bulunan ucu yanık sigara ve el freni altında 3 gram sentetik cannabionid türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. Polis, zanlının gönüllü ifade vererek uyuşturucu maddeyi 5 Ocak tarihinde zanlı Ümit Ertuğrul ile birlikte askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs’tan 40 Euro’ya aldıklarını itiraf ettiğini belirtti. Polis, ifade üzerine zanlı Ertuğrul’un da tutuklandığını ifade ederek, her iki zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını, alınacak ifadeler olduğunu söyledi. Polis, zanlıların soruşturma amaçlı bir gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında bir gün süre ile tutukluluk emri verirken söz hakkı alan zanlı Evli, arkadaşı Ümit Ertuğrul’un suçsuz olduğunu, uyuşturucunun kendisine ait olduğunu öne sürdü.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.