banner913
banner932
banner1012

Yunusların umudu Deniz ve Emre

banner1020

Gençler Birliği başkanı RifatBerkel uzun zamandır sakat olan Emre Özsin ile Deniz Kibar 'ın aralarına dönmeleri ile iyi sonuçlar almaya başlayacaklarını açıkladı

banner974
Yunusların umudu Deniz ve Emre

banner971

Sezona şampiyonluk parolası ile giren ve önemli transferlerle sezona giren Gençler Birliği, K-PET Birinci Ligde geride kalan 10 haftada beklentilerin uzağında kalırken, son olarak kendi evinde Mormenekşe’ye 1-0 mağlup oldu.

10 haftada 4 mağlubiyet alan Gençler Birliği’nin başkanRifatBerkel yaptığı açıklama ile teknik heyet ve sporcularına tam destek verdi. RifatBerkel’in açıklamaları şöyle:

"Takım son haftalarda istediği sonuçları alamadı. Ancak bunlara takılarak da Süper Lig hedefinden geri kalmayacağız.

Birinci Lig de kaliteli takımlardan oluşuyor. Her takım, her takımı yenebilir. Uzun zamandır sakat olan sporcularımız Emre Özsin ile Deniz Kibar 'ın da aramıza dönmeleri ile iyi sonuçlar almaya başlayacağız. Bu sonuçların sonunda da teknik direktörümüz Hasan Topaloğlu nezaretinde futbolcularımız ile birlikte Süper Lige çıkacağız. Buna inanç ve güvenim dün nasılsa bugün de aynıdır. Bu maratonda teknik heyet ile sporcularıma güvenim tamdır."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.