banner913
banner932
banner1012

Yeni yılın ilk maçları Cumartesi

banner1020

Yeni yılın ilk maçları Cumartesi günü K-PET Birinci Lig'de Göçmenköy – Hamitköy ve U21 Süper Lig'de Doğan Türk Birliği - Yalova ile Küçük Kaymaklı - Türk Ocağı arasında oynanacak

banner974
Yeni yılın ilk maçları Cumartesi

banner971

Futbolda yeni yılın ilk maçları 6 Ocak Cumartesi günü saat 14:00'te oynanacak. K-PET Birinci Lig'de ve U21 Süper Lig'de ertelenen 3 maçın oynanmasıyla birlikte ilk devreler sona erecek.

K-PET Birinci Lig'de ertelenen Göçmenköy - Hamitköy ve U21 Süper Lig'de Doğan Türk Birliği - Yalova ile Küçük Kaymaklı - Türk Ocağı maçları Cumartesi günü aynı saha ve şartlarda oynanacak. Göçmenköy antrenman sahasındaki Göçmenköy - Hamitköy maçını Hüseyin Eyyüpler, Orhan Dural Stadı'ndaki Doğan Türk Birliği - Yalova maçını Eren Erdoğan, Şehit Hüseyin Ruso Stadı'ndaki Küçük Kaymaklı - Türk Ocağı maçını Abdullah Genç yönetecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.