banner913
banner932
banner1032

Vadili'nin, Karpaz sefası

banner1020

Vadili, Mehmetçik'ten sonra BTM Birinci Lig Kırmızı Grup’taki ikinci Karpaz takımı olan Dipkarpaz'ı da mağlup ederek, ikinci haftayı da galibiyetle tamamladı

banner974
Vadili'nin, Karpaz sefası

banner971

Yer: Dörtyol Sahası

Hakemler: Nejmi Bulut, Mert Ercan Bulut, Cemal Sarı

Vadili: İlhan, Umut, Sergen, Süleyman, Can, Uğur(Hakan), Mehmet(Ahmet), Cemre(Remzi), Ali, Emre, Uğur Ökeli

Dipkarpaz: Mimar, Berkan, Bavver, Serhat(Can), Menduh, Tugay, Kader, Mehmet(Adem), Nevzat(Erol), Umut, Serkan

BTM Birinci Lig Kırmızı Grup’ta iddialı bir kadro ile sezona giren Vadili, Dipkarpaz'ı 2-0 mağlup ederek, ikinci haftayı da galibiyetle tamamladı. Dipkarpaz ise ilk mağlubiyetini aldı.

Vadili, Dipkarpaz karşısında ilk devreye daha etkili başlayan taraftı. Özellikle son çeyrekte baskısını iyice artıran ev sahibi ekip golleri de bölümde buldu.

Maçın 31. dakikasında Süleyman kafa golüyle takımını 1-0 öne geçirirken, Emrah dakika 402da attığı golle devrenin skorunu 2-0 olarak belirledi.

İkinci devrede Vadili ilk devrede elde ettiği 2 farkın getirdiği güvenle oynarken, skoru koruyup maçı kazanmayı başardı. Centilmence geçen maçta Dipkarpaz da farkı azaltacak skoru bulamayınca maç 2-0 sona erdi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.