banner913
banner932
banner1012

Üniversitelerde goller, Avrupa için atılıyor

banner1020

Üniversite Spor Oyunları Futbol Maçları sonunda şampiyon olacak takım, ülkemizi Avrupa Üniversite Spor Oyunları’nda temsil edecek

banner974
Üniversitelerde goller, Avrupa için atılıyor

banner971

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Üniversite Spor Oyunları Futbol müsabakaları başladı.9 takımın 3 grupta oynayacağı maçlar sonucunda şampiyonun belirleneceği Futbol branşında ilk maçlar ile başladı.

Mağusa Maraş Stadı’nda DAÜ-UFÜ arasında oynanan ve çekişmeli geçen maçta deplasman takımı UFÜ 3-2 galip gelerek Oyunlara iyi bir başlangıç yaptı. Girne Karaoğlanoğlu Orhan Dural Stadında oynanan maçta ise YDÜ-KİÜ karşı karşıya geldi.Bu müsabakada ise gülen taraf ev sahibi YDÜ oldu. 

Turnuva sonunda şampiyon takımın 2019-2020 eğitim yılında ülkeyi Avrupa Üniversite Spor Oyunları’nda temsil edeceği futbol maçları Aralık ayında yapılacak maçlarla devam edecek. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.