banner913
banner932
banner1032

Uçaner'in hedefi kupa kaldırmak

banner1020

Kemal Uçaner, yeni sezonla ilgili açıklamalarda bulunurken, yeni sezonda da Binatlı formasını giymeye devam edeceğini ve hedefinin kupa kaldırmak olduğunu açıkladı

banner974
Uçaner'in hedefi kupa kaldırmak

banner971

Sertaç ŞULAN

Binatlı'nın kaptanı futbolumuzun önemli golcülerinden Kemal Uçaner, geride kalan sezon ile ilgili değerlendirmelerde bulunurken, yeni sezonla ilgili açıklamalarda da bulundu.

Sezon başladıktan sonra takıma katılıp, önemli katkılarda bulunan 38 yaşındaki Kemal Uçaner'in değerlendirmeleri şöyle:

"Sezon öncesi futbolu bırakma kararı aldım. Fakat yaşanan kötü gidişte özellikle başkan Orsel Neşe, teknik patron Niyazi Özekmekçi ve futbolcu kardeşlerimi yalnız bırakmamak adına tekrardan futbola döndüm. Bu süreçte takım olarak ligde kalma hedefimizi gerçekleştirdik. Geçtiğimiz sezon yeni kurulan bir takım olarak inişli - çıkışlı bir performans sergiledik.

Yeni sezon için oldukça umutluyum. Yönetim iyi bir kadro kurmak için elinden gelen tüm çabayı sarf ediyor. Bu yıl da futbola devam edeceğim. En büyük hayalim, futbolu bırakmadan Binatlı forması altında bir kupa kaldırmaktır.

Yaşıma rağmen çok iyi miktarlarda transfer teklifi alıyorum. Fakat Binatlı dışında asla başka bir takımda forma giyip futbolu bırakma niyetinde değilim."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.