banner913
banner932
banner1012

Transfer yoğunluğu

banner1020

Takımlar yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarını sürdürürken, dün federasyonda yoğun bir transfer trafiği yaşandı. Küçük Kaymaklı, Gönyeli, Türk Ocağı ve Dumlupınar daha önce anlaştıkları futbolculara imza attırdı

banner974
Transfer yoğunluğu

banner971

K-PET Süper Lig ve K-PET Birinci Lig takımları yeni sezon hazırlıklarının yanı sıra transfer çalışmalarını sürdürüyorlar.

Haftanın ilk günü olan dün Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu'nda yoğun bir transfer trafiği yaşanırken, Küçük Kaymaklı, Gönyeli, Türk Ocağı ve Dumlupınar daha önce anlaştıkları yerli ve yabancı futbolculara imza attırdılar.

Küçük Kaymaklı Binatlı'dan Eren Can Aslan'ı kiralık olarak kadrosuna katarken, Paul Asare'ye attırdığı imza ile ilk yabancı futbolcusunu da almış oldu.

Gönyeli, Yenicami'den John Okoli'yi kiralık olarak kadrosuna katarken, İranlı futbolcu Babak Abdullahzadeh'i de kadrosuna kattı.

Türk Ocağı, teknik direktörü Hasan Topaloğlu'nun Gençler Birliği’nden eski öğrencisi olan Tonbara Tiagoli'yi bonservisli olarak kadrosuna kattı.

K-PET Birinci Lig'de şampiyonluk hedefinde olacak olan Dumlupınar ise eski futbolcusu Hüseyin Kayalılar'ı, Çetinkaya'dan bonservisli olarak kadrosuna

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.