banner913
banner932
banner1012

Tatlısu - Dikmen maçının kararı açıklandı

banner1020

BTM Kurulu’nun Tatlısu’nun itirazının değerlendirilmesi sonucunda hakem Serkan Durmaz tarafından kural hatası yapıldığı tespit edilip, maçın tekrarlanması kararlaştırıldı.

banner974
Tatlısu - Dikmen maçının kararı açıklandı

banner971

BTM Kurulu’nun, Tatlısu - Dikmen maçı ile ilgili aldığı karar şöyle:

"Beylerbeyi Dr. Ali Özsoy Stadında oynanan Tatlısu – Dikmen Gücü maçının sonrasında Tatlısu takımının, Kurulumuza iletilen dilekçesi göz önünde bulundurularak, ilgili maçın raporları, maç görüntüsü ve Merkez Hakem Kurulu’nun görüşü değerlendirildi.

Maçın hakemi 84. Dakikasında oyun 1-1 devam ederken Dikmen Gücü takımının 7 sırt numaralı futbolcusu Metehan Durmaz’a İhtar vermiştir. İlgili oyuncunun müsabakanın 70. dakikasında da ihtar gördüğü için maçın 84. dakikasında gördüğü ihtar sonrası ikinci ihtardan kırmızı kart gösterilerek oyundan ihraç edilmesi gerekmekteydi. Müsabaka hakemi, ilgili futbolcuya kırmızı kart göstermemekle kural hatası yapmıştır.

Bu sebepten dolayı, ilgili maçın Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği ileri bir tarihte tekrardan oynanmasına ve maç içerisinde gösterilen kartların geçersiz kılınmasına oy birliği ile karar verilmiştir." 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.