banner913
banner932
banner1012

Omaç Başat Turnuvası’nda gollü başlangıç

banner1020

Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Halı Saha Turnuvası’nda Yenidüzen Gazetesi, NPN’yi 4-3’lük skorla geçerken, Kıbrıs Gazetesi ile BRT 4-4 berabere kaldı

banner974
Omaç Başat Turnuvası’nda gollü başlangıç

banner971

Omaç Başat ismiyle bu yıl üçüncü kez düzenlenen Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği (KTSYD) Halı Saha Turnuvası başladı. 
Gençlik Gücü Halı Sahası’nda yer alan, sponsorluğunu Türk Bankası’nın üstlendiği ve Telsim’in katkıları ile gerçekleştirilen turnuvada A Grubu’nda ilk maçlar önceki gece oynanarak tamamlandı. Oynanan iki karşılaşmada takımlar fileleri 15 kez havalandırırken, turnuvada gollü bir başlangıç yaşanmış oldu.
OBEN: “BAŞAT’IN İSMİNE YAKIŞIR BİR TURNUVA OLSUN”
Karşılaşmalardan önce bir konuşma yapan KTSYD Başkanı Çelen Oben, bu yıl 3’üncü kez turnuvanın Omaç Başat ismi ile düzenlendiğini söyledi. Başat’ın ülke spor basının yanı sıra federasyonlara da büyük hizmetlerinin geçtiğini belirten Oben, turnuvanın Başat’ın ismine yakışır bir şekilde centilmence geçmesini temenni etti.
AÇILIŞ YENİDÜZEN’DEN
Turnuvanın açılış maçında A Grubu’nda NPN ile Yenidüzen Gazetesi karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşma sonunda 4-3’lük skorla galip gelen Yenidüzen Gazetesi turnuvaya galibiyetle başladı. 
Bu karşılaşmanın ardından aynı grupta yer alan Kıbrıs Gazetesi ile BRT karşılaştı. Toplam sekiz golün atıldığı karşılaşmada kazanan çıkmadı ve maç 4-4 eşitlikle sonuçlandı. İki ekip de turnuvaya 1’er puanla başlamış oldu.
Turnuvada bugün üç takımın yer aldığı B Grubu’nda tek karşılaşma oynanacak. Gençlik Gücü Halı Sahası’nda saat 20.00’de başlayacak maçta Havadis Gazetesi ile Diyalog Medya Grubu karşılaşacak. Arena Spor Kolik haftayı bay geçecek. 
Alınan sonuçlar, program ve puan durumu şöyle:
A Grubu: NPN – Yenidüzen: 3-4
A Grubu: BRT – Kıbrıs: 4-4
BUGÜN (26 Ekim Perşembe)
B Grubu: Havadis – Diyalog (20.00)
Arena Spor Kolik (Bay)

A GRUBU    O    G    B    M    A    Y    AV    P
1. Yenidüzen     1    1    -    -    4    3    1    3
2. Kıbrıs                  1    -    1    -    4    4    0    1             
3. BRT        1    -    1    -    4    4    0    1
4. NPN        1    -    -    1    3    4    -1    0    

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.