banner913
banner932
banner1012

Mağusa’da dostluk rüzgarları esti

banner1020

Mağusa Masterleri – NEA Salamina Masterleri, dün akşam Dr Fazıl Küçük Stadı’nda dostluk maçı oynadılar. Maçı Mağusa Masterleri, 6-4 kazandı

banner974
Mağusa’da dostluk rüzgarları esti

banner971

Özhan MONARGALI

Futbolumuzun önemli kulüplerinden Mağusa Türk Gücü ile Güney Kıbrıs 1. Lig kulübü NEA Salamani’nın, Nisan ayında Pile’de gerçekleştirecekleri büyük organizasyon öncesinde, her 2 kulübün master takımları, dün akşam Dr Fazıl Küçük Stadı’nda dostluk maçı oynadılar.

Futbolseverlerin de ilgi gösterdikleri Mağusa Masterleri – NEA Salamina Masterleri arasında maçın ilk devresini, Mağusa Masterleri 6-1 önde tamamladı. Kaptanlığını Tanju Üngör’ün yaptığı Mağusa Masterleri ikinci devrede, daha çok yedek futbolcularına şans tanırken, NEA Salamina Masterleri farkı 2’ye kadar indirirlerken maç, 6-4 sona erdi.

Maçtan sonra her 2 takımın futbolcuları Dumlupınar Spor Kulübü tesislerindeki Dumlupınar Restorant’ta, akşam yemeği yediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.