banner913
banner932
banner1012

Komşular transfer peşinde

banner1020

Yeni Boğaziçi ile Mormenekşe transferlerle kadrolarını güçlendirmeye çalışıyorlar. Yeni Boğaziçi’nin denemeye alacağı yabancı golcüsü dün adaya geldi

banner974
Komşular transfer peşinde

banner971

Necati KÜLAHLILAR

Doğu bölgesinin iki komşu kulübü Yeni Boğaziçi ile Mormenekşe yeni transferlerle kadrolarını güçlendirmeye çalışıyorlar.

Yeni Boğaziçi’nin denemeye alacağı yabancı golcüsü dün adaya geldi. Son olarak Lübnan’ın Beyrut şehrinin takımı Nejmeh Sporting Club’da oynayan golcü futbolcu güçlü fiziği ile dikkat çekti.

EREN DÖNDÜ

Mormenekşe ise Kıbrıslu Rum futbolcu Haris Loizou ile görüşmelerini sürdürürken, Türkiye’den de futbolcu deneyecek. Bu arada sakatlıktan kurtulan ve kulüp ile de sorunlarını çözen genç yıldız Eren Karaer de yeniden takıma döndü. Eren dün sabah takımın gerçekleştirdiği kros antrenmanına katıldı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.