banner913
banner932
banner1012

Karadağ'da zorlu randevu

banner1020

Yalova ile Binatlı, Batı derbisinde Yalova'nın cezası nedeniyle Karadağ'da karşılaşacaklar. Zorlu maçtan iki takımda 3 puan çıkarmayı hedefleyecek

banner974
Karadağ'da zorlu randevu

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig'in onuncu haftasında Yalova ile Binatlı, Yalova'nın cezası nedeniyle Karadağ'da karşılaşacaklar.

Zorlu Batı derbisi öncesinde Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu ile lider Binatlı'nın teknik direktörü Gökmen Davutoğlu şu açıklamaları yaptılar:

DERVİŞ KOLCU: PUAN ÇIKARMAK ZORUNDAYIZ

Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu "Yalova olarak Yeni Boğaziçi galibiyetiyle biraz nefes aldık. Ancak bir girdapta bulunuyoruz ve bu girdaptan çıkmak için lider Binatlı ile oynayacağımız maçı da kazanmalıyız.

Rakibimiz Binatlı liderliğe yükselmiş çok kaliteli kadroya sahip güçlü bir takımdır. Ancak biz de onlarla oynadığımız maçtan puan çıkarmak zorundayız. Bunu yapmak için de maça en iyi şekilde hazırlanmalıyız."

GÖKMEN DAVUTOĞLU: YOLUMUZA DEVAM ETMEK İÇİN KAZANMALIYIZ

Binatlı teknik direktörü Gökmen Davutoğlu ise "Pazar günü çok zor bir maça çıkacağız. Yalova'nın çok kaliteli olan yabancı futbolcuları da bize karşı oynayacaklar. Cezası biten Okafor ve iyileşen Jay Jay bizim maçta takıma dönecekler.

Ancak biz de liderliğe devam etmek istiyoruz. Şampiyonluk yolumuza devam etmek için de Yalova maçını kazanmalıyız."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.