banner913
banner932
banner1012

Hamitköy kadroyu şekillendiriyor

banner1020

Hamitköy, Süper Lig hedefiyle başlayacağı yeni sezon öncesinde kadrosunu erken şekillendirmek isterken, Özgür Ongun'un transferinden sonra, Hakan Eminoğlu ile Mahmut Yumuşak'ın transferlerini de bitirdi. Yankı Aktül ile prensipte anlaştı

banner974
Hamitköy kadroyu şekillendiriyor

banner971

Başkent temsilcisi Hamitköy, Süper Lig hedefiyle başlayacağı yeni sezon öncesinde kadrosunu erken şekillendirmek istiyor. Bu nedenle transferlerini erken tamamlamak isteyen Evren Mannaş başkanlığındaki yönetim kurulu Özgür Ongun'un transferinden sonra, Gençlik Gücü'nden Hakan Eminoğlu ile Mahmut Yumuşak'ın transferlerini de gerçekleştirdi. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde takıma önemli katkılarda bulunan Hakan ve Mahmut yine kiralık olarak kadroya katıldılar. Teknik patron Ahmet Sakallı'nın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Hamitköy yönetimi Girne Halk Evi'nin yıldızı Yankı Aktül ile temasa geçti. Bir dönem Hamitköy'de teknik adamlık yapmış olan Ümit Aktül'ün oğlu olan Yankı ile kulübünden izinli olarak görüşen başkan Evren Mannaş, oyuncu ile prensipte anlaştı. Kulüpler arasında yapılacak görüşmelerden sonra transferin netleşecek. Bu arada Hamitköy yönetimi, Süper Lig kulüplerinden transfer teklifleri alan Agit Altan ile Ahmet Sakallı'nın raporu doğrultusunda yeniden görüşme gerçekleştirecek.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.