banner913
banner932
banner1012

Girne’de birinin kanadı kırılacak

banner1020

Şampiyonluktaki 2 iddialı takım Doğan Türk Birliği ile Yenicami, Cumartesi günü Mete Adanır Stadı'nda karşı karşıya gelecekler. İlk maçı 2-1 Doğan Türk Birliği kazanmıştı

banner974
Girne’de birinin kanadı kırılacak

banner971

Necati KÜLAHLILAR

K-PET Süper Lig'de şampiyonluktaki 2 iddialı takım ikinci Doğan Türk Birliği ile lider Yenicami, 23. haftada Cumartesi günü saat 15:00'te Mete Adanır Stadı'nda karşı karşıya gelecekler.

6 puanlık farkı 3'e indirmek isteyen Doğan Türk Birliği'nin teknik direktörü Caner Oshan ile farkı koruyup daha da açmak isteyen Yenicami'nin teknik direktörü Sedat Devecioğlu, maçla ilgili şu açıklamaları yaptılar:

Doğan Türk Birliği teknik direktörü Caner Oshan: Rövanşı vermeyeceğiz

"Ligde daha oynanmamış çok maç vardır. Bu nedenle de lider Yenicami ile oynayacağımız maçı kazanmak için elimizden geleni yapacağız.

Sahadan 3 puanla ayrılmalıyız. Çünkü bire bir rakibimizle kader maçı niteliği taşıyabilecek bir maça çıkacağız. Sahada bize yakışır şekilde disiplinli oynayarak ilk devrede yendiğimiz rakibimizi yine yenerek, rövanşı da vermeyeceğiz."

Yenicami teknik direktörü Sedat Devecioğlu: En modern şekilde çalışıyoruz

" Yenicami olarak çok sık derbi maçları oynuyoruz. Ancak biz en modern şekilde çalışıp, en modern şekilde futbol oynayıp bu maçların tümünü de kazanmasını bildik. Bu nedenle de oyuncularımı kutlarım.

Doğan Türk Birliği ile de zorluk derecesi yüksek bir maç oynayacağız. Yolumuzun daha uzun olduğunun bilincindeyiz. Ligde oynanmamış 8 maç ve Tahsin Mertekçi Kıbrıs Kupası'ndaki maçlarımız vardır.

Biz Doğan Türk Birliği maçı da dahil her 2 kulvarda da kalan tüm maçlarımızı kazanarak en erken zamanda ipi göğüslemek hedefindeyiz."

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.