banner913
banner932
banner1012

Fikstürler çekildi

banner1020

K-PET Süper Lig ve K-PET Birinci Lig fikstür çekimlerine büyük ilgi gösteren kulüp yöneticileri büyük heyecanı yaşadılar. KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, fikstür çekimi öncesinde, yeni sezon yapılacak uygulamalara yönelik açıklamalarda bulundu

banner974
Fikstürler çekildi

banner971

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF), Kurban Bayramı sonrasında mesainin başladığı ilk gün olan dün, fikstür çekimlerini gerçekleştirdi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda saat17:00'da, gerçekleştirilen K-PET Süper Lig ve K-PET Birinci Lig fikstür çekimlerine büyük ilgi gösteren kulüp yöneticileri büyük heyecanı yaşadılar.

KTFF başkanı Hasan Sertoğlu, fikstür çekimi öncesinde, yeni sezon yapılacak uygulamalara yönelik açıklamalarda bulundu. Hasan Sertoğlu, özellikle K-PET Süper Lig’de gece maçlarının sayısını artıracaklarını ve maçları, haftanın 4 -5 gününe yayacaklarını söyledi.

Süper Lig'de ilk hafta fikstürüne göre iki bölge derbisi ve şampiyonluk adayı iki takımın kozlarını paylaşacağı bir haftayla lig başlayacak.

Süper Lig'in ilk haftasında K.Kaymaklı ile Gençlik Gücü arasında Lefkoşa derbisi ile Baf Ülkü Yurdu ile Binatlı arasında ise Güzelyurt derbisi oyananacak. Haftanın en zorlu maçı ise son şampiyon Yenicami ile sezona şampiyonluk parolasıyla giren Mağusa Türk Gücü arasında oyanacak. 

K-PET Birinci Lig ilk hafta eşleşmelerinde ise en dikkat çekici eşleşme, 2 Mağusa takımı, Maraş ile Dumlupınar’ın eşleşmesi oldu.

K-PET Süper Lig ilk hafta eşleşmeleri şöyle oldu:

KÜÇÜK KAYMAKLI TSK - GENÇLİK GÜCÜ TSK   

MERİT ALSANCAK YEŞİLOVA SK - DOĞAN TÜRK BİRLİĞİ

GAU ÇETİNKAYA TSK - OZANKÖY SK              

LEFKE TSK - YENİBOĞAZİÇİ SK                             

BAF ÜLKÜ YURDU - BİNATLI YSK                          

L.GENÇLER BİRLİĞİ SK - YALOVA SK             

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİCAMİ AK                  

TÜRK OCAĞI LİMASOL - CİHANGİR GSK       

K-PET Birinci Lig ilk hafta eşleşmeleri şöyle oldu:

ESENTEPE KKSK - AKOVA SK                           

DOĞANCI SK - MORMENEKŞE GB                               

MEHMETÇİK TÇB - LAPTA TBSK                         

BOSTANCI BAĞCIL SK - ÇANAKKALE TSK               

DEĞİRMENLİK SK - GÖNYELİ SK                      

GİRNE HALK EVİ - GÖÇMENKÖY İYSK                       

HAMİTKÖY ŞHSK - GÖRNEÇ SK                        

MARAŞ GSK - DUMLUPINAR TSK

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.