banner913
banner932
banner1012

Fenerbahçe'ye İngiltere'den iyi haber

banner1020

Fenerbahçe'nin yeni sezonda da kiralamak istediği Vincent Janssen, Mauricio Pochettino tarafından Tottenham'ın ABD kampına dahil edilmedi

banner974
Fenerbahçe'ye İngiltere'den iyi haber

banner971

İngiltere'nin Evening Standart gazetesi Tottenham menajeri Mauricio Pochettino'nun forvet rotasyonunda yer alan Janssen, N'Kundu ve Llorente'yi gözden çıkarttığin yazdı.

Kariyerinde Hollanda Ligi gol krallığı da bulunan Janssen'in, takımı ile iki yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Haberde Pochettino'nun "Janssen'in durumu gayet açık" sözlerine yer verilirken, takımla birlikte ABD kampına götürülmeyen futbolcu için belirlenen bonservis bedelinin; 17 milyon pound olduğu kaydedildi.

Janssen'in son iki sezonda oynadığı resmi maçlarda yalnızca 11 gol atması ve Premier League'de erken kapanan transfer sezonu, kendisi için belirlenen bedelin ödenememesi durumunu doğurabilir. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.