banner913
banner932
banner1012

Fener ‘Bende varım’ dedi

banner1020

1-0 Zirve yarışını yakından ilgilendiren maçta Fenerbahçe, seyircisi önünde Medipol Başakşehir'i 1-0 yendi, rakibinin ligde 26, deplasmanda 16 maçlık yenilgisizlik serisini sonlandırdı

banner974
Fener ‘Bende varım’ dedi

banner971

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de bu sezonun yenilgisiz tek takımı lider Medipol Başakşehir'i 1-0 yendi, zirve yarışına yeni bir boyut getirdi. Rakibiyle oynadığı son dört maçta 2 kez sahadan yenilgiyle ayrılan, 1 kez berabere kalan 1 kez de sahadan 3 puanla ayrılan Fenerbahçe'yi galibiyete taşıyan isim 28. dakikadaki golüyle Ozan Tufan oldu.

Kadıköy'de rakibine geçit vermeyen Fenerbahçe, Başakşehir'in ligde 26, deplasmanda da 17 maçlık yenilgisizlik serisini sonlandırdı. Sarı Lacivertliler'de Fernandao, 74. dakikada penaltı atışından yararlanamadı.

Bu sonucun ardından puanını 35 yapan Fenerbahçe, rakibiyle arasındaki puan farkını 4'e indirdi. Aytemiz Alanyaspor, deplasmanına çıkacak Beşiktaş ise sahadan galip ayrıldığı takdirde puanını 41 yapacak ve liderliğe yükselecek. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.