banner913
banner932
banner1012

Dumlupınar’da zorunlu değişiklik

banner1020

Dumlupınar kulüp başkanı Güneş Güneşoğlu, 7 Ocak 2018’de yapılacak olan erken genel seçimlerde milletvekili adayı olmasından dolayı, başkanlık görevini yönetim kurulundaki Mehmet Evram’a devretti

banner974
Dumlupınar’da zorunlu değişiklik

banner971

Özhan MONARGALI

Mağusa’nın K-PET Birinci Lig’deki temsilcilerinden Dumlupınar’da başkanlıkta zorunlu bir değişikliğe gidildi.

Dumlupınar kulüp başkanı Güneş Güneşoğlu, 7 Ocak 2018’de yapılacak olan erken genel seçimlerde milletvekili adayı olmasından dolayı, başkanlık görevini geçici olarak devretti.

Kulüp yönetiminde yer alan Mehmet Evram başkanlığa vekalet etmeye başlarken, Güneş Güneşoğlu, erken genel seçimlerde milletvekili seçilememesi durumunda kulüp başkanlığına geri dönecek.

DUMLUPINARLILAR, YENİ YILI KUTLAYACAK

Öte yandan Dumlupınar’da yönetim kurulu, balo düzenleyecek.

1 Aralık Cuma akşamı Salamis Bay Conti Resort Otel’de düzenlenecek olan yeni yıl balosu ile yeni yılı kutlayacak olan Dumlupınarlılar, zorlu lig maratonu için de kenetlenip moral depolayacaklar.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.