banner913
banner932
banner1012

Diriliş Çetinkaya sahnede

banner1020

Çetinkaya'da oybirliği ile başkanlığa seçilen Süleyman Yemen, "Diriliş Çetinkaya" sloganı ile yola çıktıklarını açıkladı

banner974
Diriliş Çetinkaya sahnede

banner971

Soydan SAKALLI

Çetinkaya'nın genel kurulu dün akşam kulüp lokalinde gerçekleştirilirken, başkanlığa oybirliği ile Süleyman Yemen seçildi.

Çetinkaya'nın genç başkanı Süleyman Yemen, aralarında Bülent Dizdarlı, Ferdinç Kılıç ve Ali Kösezade gibi tecrübeli isimlerin de yer aldığı genç ağırlıklı bir yönetim kurulu ile yola çıktı. Süleyman Yemen, genel kurulda yaptığı konuşmada "Diriliş Çetinkaya" sloganı ile yola çıktıklarını ve kısa süre içerisinde camiayı toparlayarak, Urcan Vamgöl Akademisi'nden yetişecek futbolculardan kurulan bir Çetinkaya takımı yaratmayı hedeflediklerini söyledi.

Çetinkaya, 3 sezon boyunca kulübe sponsor olan ve kulübe ismini veren GAÜ ön ismini, isminden çıkarırken, Çetinkaya olarak yoluna devam edecek. 

Bu arada geçtiğimiz sezon Çetinkaya kadrosuna yer alan Barine Eko, Türkiye BAL ekiplerinden Görelespor ile sözleşme imzaladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.