banner913
banner932
banner1012

Derbi haftası

banner1020

Süper Lig'de 17. haftada, ikisi Lefkoşa’da, biri ise Mormenekşe’de olmak üzere toplam üç derbi maçı oynanacak

banner974
Derbi haftası

banner971

K-PET Süper Lig’de 17. hafta bugün oynanacak olan maçlarla başlarken heyecan, yarın ve Pazartesi günü oynanacak olan maçlarla da devam edecek. 17. haftada, ikisi Lefkoşa’da, biri ise Mormenekşe’de olmak üzere toplam üç derbi maçı oynanacak.

Özellikle bugün oynanacak olan Mormenekşe – Mağusa Türk Gücü Doğu derbisi alt sıralar adına büyük önem taşıyacak. Mormenekşe bu maçla birlikte aylar sonra Cemal Balses Stadı’nda maça çıkacak. Gençlik Gücü ile Yenicami arasındaki Başkent derbisi yarın oynanacak. Haftanın bir derbisi ise Pazartesi akşamı GAÜ Çetinkaya ile Küçük Kaymaklı arasında oynanacak.

Bugünün diğer maçlarında Baf Ülkü Yurdu ile Dumlupınar, Lefke ile de Doğan Türk Birliği karşılaşacak.

Pazar günü maçlarında ise rahat Türk Ocağı, ligde kalma adına krtik maçlara çıkan Değirmenlik’i konuk edecek. Lig ikinciliğine kadar yükselen Cihangir, Binatlı karşısında da üç puan arayacak. Ligin iki güçlü ekibinin mücadelesinde ise Yalova, Gençler Birliği’ni ağırlayacak.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.