banner913
banner932
banner1012

Altaylılar, Erez’e bayıldı

banner1020

2010 doğumlu Erez Işık, Altay Futbol Okulları 2009 Doğumlular Turnuvası'nda 5 gol atarak dikkatleri üzerine çekerken, 2018 yılında gerçekleştirilecek turnuvalara davet edildi

banner974
Altaylılar, Erez’e bayıldı

banner971

İsa TABAK
Altay Futbol Okulları 2009 Doğumlular Turnuvası'na davet edilen ve 2010 doğumlu olarak turnuvada mücadele eden Erez Işık, Altay Futbol Okulları direktörleri tarafından beğenildi.
A ve B grubunda toplamda 12 takımın yer aldığı turnuvada, sabah ve öğleden sonra ikişer karşılaşma oynayan Erez toplam 5 gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Erez'in formasını giydiği takım, turnuvayı ikinci olarak tamamladı.
Altay Spor Kulübü alt yapı koordinatörü Mahmut Gözüaçık turnuvada gösterdiği performans neticesinde 2018 yılının Şubat, Nisan, Haziran ve Ekim aylarında düzenlenecek olan Altay Futbol Okulları Turnuvası'na, Erez'i davet etti.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.