banner913
banner932
banner1012

'Yaza merhaba' şöleni

banner1020

Uzun ve yorucu geçen bir eğitim sezonunun yavaş yavaş sonuna yaklaşılırken yoğun tempoda yorulan öğrenciler Artı Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen "yaza merhaba şöleni"nde stres attı.

banner974
'Yaza merhaba' şöleni

banner971

 Artı Eğitim Merkezi'nin Lefkoşa Köşklüçiftlik'teki merkeziden düzenlenen şölende öğrenciler için çeşitli eğlence programları sunuldu.

Sabah saatlerinden öğleden sonraya kadar arkadaşları ile eğlenme fırsatı yakalayan Artı Eğitim Merkezi öğrencilerinin heyecanı görülmeye değerdi.

Artı Eğitim Merkezi tarafından yapılan açıklamada “Geniş bir katılımla gerçekleştirmiş olduğumuz 'Yaza Merhaba Şöleni' ile hem sınavlar için öğrencilerimize bir moral olmaya çalıştık hem de ailelerimizle güzel bir hafta sonu paylaşımı gerçekleştirdik" denildi.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.