banner913
banner932
banner1012

Makedonya ve Bursa’da başarılı temsiliyet

banner1020

Paşaköy ile Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu ekipleri, Makedonya ve Bursa’daki uluslararası festivallerde KKTC’yi başarıyla temsil etti

banner974
Makedonya ve Bursa’da başarılı temsiliyet

banner971

Başbakanlık Gençlik Dairesi Müdürlüğü’ne bağlı Paşaköy ile Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu ekipleri, Makedonya ve Bursa’da gerçekleştirilen uluslararası festivallerde KKTC’yi temsil etti.
Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, konuyla ilgili yazılı açıklamasında Paşaköy Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu’nun “Makedonya International Folklore Festivali”, Vadili Gençlik Merkezi Halk Dansları Topluluğu’nun ise Bursa’da 12. Uluslararası NAKEM Balkan Festivali’nde sahne aldığını belirtti.
Eroğlu, KKTC’yi en iyi şekilde temsil eden gençleri tebrik ederek, çok iyi birer örnek olduklarını vurguladı. Yurtdışı festivallerinin gençler üzerinde olumlu katkılar sağladığını belirten Eroğlu, kişisel gelişimlerine katkı sağlayarak, vizyonlarını genişlettiğini kaydetti.
 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.