banner913
banner932
banner1012

Çocuklar, İyilik Evi’nde deneyle öğreniyor

banner1020

Arabahmet İyilik Evi’nde her hafta çocuklar için farklı faaliyetler yapılıyor. Farklı konularda bilgilendirilen ve ilgili konular üzerinde deneyler yapan çocuklar, bu hafta deneyler konusunu işledi

banner974
Çocuklar, İyilik Evi’nde deneyle öğreniyor

banner971

Çocuklar, Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nin Lefkoşa’da açtığı ve çocuklara, güvenli ortamda kaliteli zaman geçirmeleri ve sosyal aktivite fırsatı sunan Arabahmet İyilik Evi’nde, deneyimleyerek öğreniyor.

Konusunda uzaman gönüllü öğretmenler tarafından her hafta farklı konularda bilgilendirilen ve ilgili konular üzerinde deneyler yapan çocuklar, bu hafta deneyler konusunu işledi.

“Delinmeyen poşet” deneyini hep birlikte gerçekleştiren çocuklar, önce sert, esnek, sivri ve  küt malzemeler hakkında bilgi aldı. Çocuklar, bilgilenmenin ardından ucu sivri çubukları su dolu poşete dikkatlice batırarak, esnek naylon poşetin çubuğu sarmasını, suyun akışını engellemesini hep beraber izledi.

Sıcak yemeklerini de yiyen çocuklar, eğitici ve öğretici bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.
Arabahmet İyilik Evi'nde her hafta bir araya gelen çocuklar, yeteneklerini keşfederek, eğitici ve öğretici faaliyetler ile bedensel ve zihinsel gelişimlerine önemli katkıda bulunuyor.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.