banner913
banner932
banner1032

Çinde kum fırtınası uyarısı

banner1020

Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzeyini bugünden itibaren olumsuz etkileyecek kum fırtınasından dolayı mavi alarm verildiğini ve kum fırtınasının Sincan Uygur Özerk Bölgesi, İç Moğolistan Özerk Bölgesi, Ningşia Hui Özerk...

banner974
Çinde kum fırtınası uyarısı

banner971

Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzeyini bugünden itibaren olumsuz etkileyecek kum fırtınasından dolayı mavi alarm verildiğini ve kum fırtınasının Sincan Uygur Özerk Bölgesi, İç Moğolistan Özerk Bölgesi, Ningşia Hui Özerk Bölgesi ve Gansu eyaletinde etkili olacağını açıkladı.

Kum fırtınasının etkili olması beklenen bölgelerde halka evde kalmaları konusunda uyarıda bulunuldu. Çinde hava uyarı sistemi mavi, sarı, turuncu ve en üst düzeyde kırmızı olmak üzere dört aşamadan oluşuyor.

AA

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.