banner913
banner932
banner1012

Üniforma mı yoksa zırhlı mı alınacak?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa’dan ulaşan bir öğrenci velisi, okulların daha tatil olmadan gelecek eğitim yılı için kıyafet parası adı altında adeta soygunculuk yapmaya başlandığını iddia ederek, bize gönderdikleri okuldan gönderilen belgeyle sitemlerini ifade ettiler.

banner974
Üniforma mı yoksa zırhlı mı alınacak?

banner971

 

Fotoğrafta görüldüğü gibi Gazimağusa’daki Alasya İlkokulu’nun yeni eğitim yılı için üniforma ücreti olarak 650 TL talep ettiğini söyleyen vatandaşımız, “Bu üniformalar altın kaplama mı olacak, yoksa zırhlı mı olacak anlamadık. Bu ücret kabul edilemez” dedi.

İnsanların hayat pahalılığından dolayı birçok harcamasını kıstığını ifade eden vatandaşımız, geçim derdinden dolayı asgari ücretli bir vatandaşın adeta sefilleri oynadığını vurguladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.