banner913
banner932
banner1012

Tüzük değişikliği, TC kanadında sıkıntı yarattı

banner1020

banner974
Tüzük değişikliği, TC kanadında sıkıntı yarattı

banner971

Ayaklı Gazete’ye siyasi kulislerden ulaşan haberlere göre, ülkemizde faaliyette olan devlet kontrolündeki esnafı desteklemek amacıyla kredi veren banka olan Kalkınma Bankası’nda hükümetin yaptığı tüzük değişikliğinin yönetim kurulunda sıkıntı ve huzursuzluk yarattığı gelen bilgiler arasında bulunuyor. 

Bize ulaşan bilgilere göre Kalkınma Bankası’nda yapılan tüzük değişikliğini resmî gazeteden öğrenen Türkiye’yi temsil eden üyelerin şok yaşarken elçilik üzerinden Kalkınma Bankası Genel Müdürü’ne tüzük değişikliğine onay vermeyeceklerini ilettiği bildirildi.

Bu konuda yetkililerin elçilik aracılığıyla sıkıntılarını aktararak bu değişikliğin kişilere özel olduğunu vurguladıkları öğrenildi.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.