banner913
banner932
banner1032

Tuzla’da Gossip sitesi sakinleri isyanda

banner1020

banner974
Tuzla’da Gossip sitesi sakinleri isyanda

banner971

Gazimağusa bölgesinde bulunan Tuzla köyünde sakin vatandaşlarımız, neredeyse her yıl aynı sorunu yaşadıkları sitelerindeki son durumu fotoğrafla bizlerle paylaşarak sitemlerini dile getirdiler.

Tuzla köyü sakini vatandaşlarımız "5 yıldan beridir Gazimağusa Belediyesine başvuruda bulunuyoruz. Tuzla Gossip sitesinde mahallenin ortasının durumu bu. Geçen yıl yolun sol tarafında birkaç rögar arası boru değiştirip bıraktılar, güya geçtiğimiz yaz drenaj yenilenecekti” diyerek 21. yüzyılda bu şekilde mağduriyet yaşamaktan dolayı utanç duyduklarını ifade ettiler.

Defalarca belediyeye ulaştıklarını ancak kimse sorularına cevap bile vermediğini iddia eden vatandaşlarımız, “Resmen vatandaş işkence içinde. Yıllardır her yağmur yağdığında bu şekildedir. Bu bölgedeki bir diğer sorun ise asfaltın orta yerindeki artık devasa denilecek çukurlar oluşmasıdır. İnşallah artık birileri bu sorunların giderilmesi için gerekeni yapar” diyerek yetkilileri göreve davet ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.