banner913
banner932
banner1012

Memurun çıkış vakti yol çalışması mı yapılır?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, dün öğleden sonra Lefkoşa-Mağusa anayolunun Hamitköy ile Haspolat kavşağı arasında yaşanan trafik sıkışıklığı nedeniyle adeta isyan ettiler.

banner974
Memurun çıkış vakti yol çalışması mı yapılır?

banner971

 

Bu sıkışıklığın bir özel şirketin Hamitköy - Haspolat Yolu istikametinde yolu keyfince kapatması olduğunu savunan vatandaşlarımız “Burada hiçbir uyarıcı bildiri yapmamaları ne kadar mantıklıdır? Acaba bu yolda öğle saatlerinden sonra memurun işten çıkış vakti olduğunu kimse bilmiyor mu?” diye tepki gösterdiler.
Yolda yapılan korkuluk çalışmalarının gerekli olduğunu ancak trafiği aksatmayacak zamanda yapılmasının mantıklı olacağını söyleyen vatandaşlarımız, bu çalışmayı yapan işletmeye seslenerek “Tebrikler bir dahakine sabah trafiğinde yapın ki tam bir keşmekeş olsun” dediler.

Yollarımızda korkuluk değil asfalt yenilemesi yapılmasının daha gerekli olduğunu da sözlerine ekleyen vatandaşlarımız, korkuluk çalışması yapılan bu yolda asfaltın adeta tarlaya dönüştüğünü ifade ettiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Becer - 6 yıl önce
Haspolat kavşağındaki yol çok bozulmuştur. Çemberde çukurlar oluştu. Magusada da Hurmalı çember ile Güvercinlik kavşağında beton döküntüleri tehlike yaratmaktadır. Bu döküntüleri temizlemek o kadar zor mu?