banner913
banner932
banner1012

Mantarcıların yüzü gülmeye başladı

Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizde sonbahar yağmurlarının birçok bölgede etkili olması sonrasında doğanın da bereketini erken erken sunmaya başladığı bildirilmekte.

banner974
Mantarcıların yüzü gülmeye başladı

banner971

Geçmiş yıllarda Aralık ayının ortalarından itibaren başta ormanlık alan ve dere kenarlarında görülen mantarların bu yıl Kasım ayı başından itibaren kendini göstermeye başladığı kaydedilmekte.

Özellikle ülkemizde çok beğenilen ve meze olarak da birçok restoranda kullanılan Gavcar mantarının bu yıl erken yüzünü göstermesi birçok mantarcıyı şok ederken, yüzlerini de güldürdüğü bildirilmekte.

Bu yıl gavcar mantarının bu kadar erken görünmesinin ilerleyen günlerde daha fazla çıkabileceği gelen bilgiler arasında.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.