banner913
banner932
banner1012

Kanalizasyon yok alt yapı yok, Belediye hiç yok

banner1020

Ayaklı Gazete’ye Mağusa bölgesindeki Tuzla köyünden ulaşan bazı vatandaşlarımız, bağlı oldukları Mağusa Belediyesi’nin ilgisizliği nedeniyle sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olduklarını ifade ederek bize gönderdikleri bir fotoğrafla sitemlerini paylaştılar.

banner974
Kanalizasyon yok alt yapı yok, Belediye hiç yok

banner971

 

Fotoğrafta görülen lağım suyu dolu çukurun Mağusa bölgesindeki Tuzla köyü sınırlarındaki Halken Aspelia Tanyel Günışığı Evleri bölgesinde olduğunu belirten bölge sakinleri “Kanalizasyon yok alt yapı yok, milletin çoluk çocuğunu bu tuvalet suyundan kalkan sivrisinek mi sokar, kimsenin ilgilendiği yok” diyerek isyan ettiler.

Kış aylarının gelmesiyle birlikte bu ağım sularının bölgeye daha da yayılacağını savunan bölge sakinleri, illa ki birilerinin canının yanmasına gerek kalmadan buraya bir müdahalede bulunması için Mağusa Belediyesi’ni göreve davet ettiler.

Mağusa Belediyesi’nin bölgede haftada iki kez çöp toplamaktan başka bir şey yapmadığını belirten bölge sakinleri bu bölgede alt yapı eksikliğinin tavan yaptığını sözlerine ekleyerek Belediyenin bölgeyle biraz ilgilenerek sorunlarını çözmesini beklediklerini dile getirdiler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.