banner913
banner932
banner1012

Kaldırımlar araçların mı yayaların mı?

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan duyarlı bazı sürücülerimiz, ülkede bazı kişilerin araç park ederken yayaları düşünmeden park yaptıklarını dile getirerek, bizlerle bazı fotoğraflar paylaştılar.

banner974
Kaldırımlar araçların mı yayaların mı?

banner971

Özellikle Lefkoşa gibi hem araç hem yaya yoğunluğu olan yerlerde fotoğrafta da görüldüğü kaldırıma park eden sürücüler nedeniyle yayaların zor anlar yaşadığını dile getiren duyarlı sürücülerimiz, böyle kötü park eden sürücülerin ileride ayni şeyler başlarına geldiğinde şikayet etmemesi gerektiğini ifade ettiler.

Ülkede araç park yerlerinin yetersiz olduğunu ancak fotoğrafta ki gibi biri yol kenarında ikisi kaldırımda park edilmiş araçların yarattığı sıkıntının yayalar için önemli sıkıntı olduğunu belirten vatandaşlarımız, araçlarını park eden sürücülerin yayaları da mutlaka düşünmesi gerektiğinizi sözlerine eklediler.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.